Välkommen till RUSTIK Interiör

Låt dig inspireras!

Välkommen till RUSTIK Interiör ❤️

En liten fysisk butik, och nu även med en liten webbutik 🥳

Den fysiska butiken i Kungsgården är fylld med bl a inredning, väskor, smycken, och presenter, för Dig och Ditt hem.

Webbutiken är i dagsläget en sk Click & Collect-butik dvs kunden gör sitt köp i webbutiken för att sedan själv hämta upp sin order vid-i butiken i Kungsgården. rustik-interior.quickshop.se uppdateras och fylls på med produkter undan för undan, men här hittar du även ett begränsat sortiment utav möbler, vilket inte finns i Kungsgården.

RUSTIK Interiör finns nu även som webbutik, rustik-interior.quickshop.se

Här hittar du produkter från bl a varumärken som By Jolima, Ajsee, Hallbergs belysning, Affari of Sweden, Alot design, Miljögården, Fondaco, Silkflower, Mr Plant, Ulrika Design, ZBH, House Doctor, Olsson Jensen, Maison Berger, Chic Antique, IB Laursen, Venture Design, Wikholm Form, Edelwise, Columbine, Majas Cottage, Gastronomileverantören, UYUNI Lighting m fl.

RUSTIK Interiör

Inspiration

Butiken med dess inredning och produkter ska förmedla en härlig känsla och inspirera. Butiksbesöket ska vara en upplevelse och där besökaren stanna länge.

Sociala kanaler

Håll dig uppdaterad genom att GILLA butikens olika sociala kanaler, Instagram och Facebook, för här hittar du alltid aktuell och uppdaterad information om produkter, öppettider, erbjudanden och annat smått och gått.

RUSTIK Interiör

för dig och ditt hem

Välkommen,

till den lilla fysiska inredningsbutiken i Kungsgården som sedan 2007 vuxit sig stark och bjuder in till inspiration och ett unikt sortiment av inredning, presenter och inredningsdetaljer för Dig och Ditt hem.

Ambitionen är att erbjuda dig som kund inspiration och ett sortiment med inredning och detaljer som du inte hittar överallt.

Om oss

Butiken och företaget drivs och ägs utav mig Anna, som till vardags arbetar 100% som gymnasielärare, och som på fritiden (16 år) driver butiken som fritidsintresse.

Kontakta oss

rustikinterior@outlook.com

Besök oss

Ovansjövägen 236, 81240 Kungsgården

ÖPPETTIDER: Torsdag 16-19 Lördag 12-15

Med bil 7 min från Sandviken, E16, mot Falun. 45 minuter från Falun och 25 minuter från Gävle.

Vägbeskrivning och kartor